ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ : Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης, ενάντια στην τρομοκρατία

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ καταγγέλλουν την οργανωμένη τρομοκρατία που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ σε βάρος χιλιάδων μαθητών, σπουδαστών, εργαζομένων, στη διαδήλωση στις 16 Απρίλη, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία, που πραγματοποιούν ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ και τη συμμετοχή της Ελλάδας στο αιματοκύλισμα των λαών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει ευθύνη για την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στο μακελειό που συντελείται, έχει και την άμεση ευθύνη για τον τραυματισμό των διαδηλωτών, που κατέληξαν στο νοσοκομείο, αλλά και για την παραπομπή σε δίκη, δύο διαδηλωτών, με βαριές και αστήρικτες κατηγορίες.

Η κυβέρνηση για λογαριασμό και του ελληνικού κεφαλαίου, που προσπαθεί να συμμετέχει στο μοίρασμα της λείας ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου, ολισθαίνει στην πρακτική της ωμής βίας, ενάντια σε κάθε φωνή που αντιστέκεται στο έγκλημα που στήνουν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα «το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν υποχωρεί».

Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να στείλουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία. Εκφράζουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους διαδηλωτές που διώκονται άδικα, με τη δυναμική παρουσία μας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σήμερα στις 11.30 πμ.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης, ενάντια στην τρομοκρατία, συμμετέχουμε στην οργάνωση, περιφρούρηση και επιτυχία της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, την Τετάρτη 18 Απρίλη.

 

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Κινητοποίηση στο Υπ Παιδείας 29 Απρίλη

Τη Δευτέρα 29/4 στις 11.00 π.μ., ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Υπουργείο...

Ταξική Ενότητα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα

Το δώρο Πάσχα είναι κατάκτηση των εργαζομένων! Δεν είναι δώρο από τους εργοδότες , είναι...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τις Άδειες της PwC

Για άλλη μια φορά η εργοδοσία της PwC εξακολουθεί να μας εκπλήσσει, δυστυχώς δυσάρεστα...