ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία να καταδικάσουν την διαδικασία των αρχαιρεσιών του σωματείου εμπορίου – σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΣ/ΝΑΤ, καταγγέλλουν την διαδικασία των αρχαιρεσιών που πραγματοποιεί από τις 16 Σεπτέμβρη, το σωματείο με την επωνυμία «Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και Σούπερ Μάρκετ Αθηνών».

Συγκεκριμένα στις αρχαιρεσίες οι οποίες διεξάγονται «εν κρυπτώ», χωρίς δημοσίευση και πραγματοποίηση συνέλευσης για εκλογή εφορευτικής επιτροπής, ενώ στο ψηφοδέλτιο των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχουν διευθυντικά στελέχη των Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, MYMARKET.

Με τον εκβιαστικό μηχανισμό που έχουν στήσει εργοδοσία, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και την συμμετοχή μπράβων των εταιρειών, θέλουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, να αποτελέσει προπομπό και σε συνδυασμό με τον νέο συνδικαλιστικό νόμο να περάσει σιγή νεκροταφείου στα συνδικάτα, να υποτάσσονται στις ορέξεις της εργοδοσίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία να καταδικάσουν την διαδικασία των αρχαιρεσιών του σωματείου«Ένωση Υπαλλήλων Εμπορίου Τροφίμων και Σούπερ Μάρκετ Αθηνών», να δυναμώσουμε την ταξική πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς, να απαντήσουμε με γενικό ξεσηκωμό και απεργία αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει νομοσχέδιο σε βάρος των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων μας.

 

 

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

 

 

 

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...