ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Ο αγώνας των ναυτεργατών, των εργαζομένων, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα θα κριθεί στο δρόμο του ταξικού αγώνα

Δημοσιεύτηκε στις

Από καταγγελία του σωματείου Ενιαίου Συνδικάτου Ναυτεργατών Ν.Καβάλας ο προϊστάμενος του Β’ Λιμενικού Τμήματος Κεραμωτής του Ν.Καβάλας ζήτησε ονομαστικές καταστάσεις με τις υπογραφές των ναυτεργατών ανά πλοίο που είναι δρομολογημένα στις τοπικές πορθμειακές γραμμές και να δηλώσουν εάν απεργούν.

Η εκβιαστικές ενέργειες της Λιμενικής αρχής παραμονή της 24ωρης Πανελλαδικής – Πανεργατικής απεργίας, συνδέονται με τα εργασιακά κάτεργα που θέλουν να επιβάλλουν εργοδοσία – κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, Ε.Ε, ΔΝΤ, με την συντριβή των ΣΣΕ, της κοινωνικής ασφάλισης, των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και της απεργίας, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Ο αγώνας των ναυτεργατών, των εργαζομένων, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα θα κριθεί στο δρόμο του ταξικού αγώνα.

Οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι, το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να καταδικάσουν τις μεθόδους της βίας, της τρομοκρατίας,  να βγούμε στην αντεπίθεση με οργάνωση και αγώνα ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και των εκπροσώπων  του, να διεκδικήσουμε με το πλαίσιο αιτημάτων των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, τις σύγχρονες ανάγκες μας.

 

 

 ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

  • · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ    Ε.Ν.    «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • · ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν

 

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων : Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής:  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη

 Το συνδικάτο καθαριστριών αττικής και περιχώρων  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη εις...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα

Ο λόγος για το κατ’ ευφημισμόν Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ). Την ώρα...