ΠΑΣΕΒΕ : Όλοι στο Συλλαλητήριο Παρασκευή 1 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Αυτοαπασχολούμενοι, Έμποροι, Βιοτέχνες, Επαγγελματίες, Αυτοκινητιστές, Συνταξιούχοι

Η κυβέρνηση φέρνει στη βουλή το νομοσχέδιο για το προσφυγικό, στη βάση της συμφωνίας ΕΕ- Τουρκίας, για ακόμα μια φορά με την άθλια διαδικασία του «κατεπείγοντος»,

Η κυβέρνηση βιάζεται να υλοποιήσει την πολιτική που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη επιδείνωση στις συνθήκες εγκλωβισμού και καταστολής των προσφύγων, που μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα εγκλωβισμού τους, που τους χαρακτηρίζει πλέον ως παράνομους και στην ουσία κρατούμενους.

Η ΕΕ αφού τελείωσε με τη διαλογή των προσφύγων στις διάφορες χώρες ανάλογα με τις ανάγκες κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, τους σφραγίζει τις πόρτες και τους εγκλωβίζει στην Ελλάδα, καταπατώντας τα δικαιώματα τους. Μέσα σε άθλιες συνθήκες, στο κρύο, στη βροχή και σε πρόχειρους καταυλισμούς, η αναζήτηση της αξιοπρεπούς ζωής μακριά από πολέμους και βομβαρδισμούς μετατρέπεται για τους πρόσφυγες, σε νέο εφιάλτη.

Την ίδια στιγμή που η δυστυχία και η απόγνωση τους συσσωρεύεται στη χώρα μας, μοναδικός καημός της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστούν οι πρόσφατες αποφάσεις και συμφωνίες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Κατοχυρώνει με νόμο την παρουσία του ΝΑΤΟ ως χωροφύλακα στην περιοχή, στο Αιγαίο.

Δεν υποχωρούμε – είμαστε σε ετοιμότητα

 Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα σε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης ενάντια στην συνολική στρατηγική του κεφαλαίου. Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που γεννά πολέμους για το μοίρασμα της λείας, που ξεριζώνει εκατομμύρια ανθρώπους από τα σπίτια τους.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 7 μμ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...