Παρεμβάσεις στην Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς Ιθάκης πραγματοποιεί στις 20 και 21 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο για τα ζητήματα των υποδομών του νομού

Δημοσιεύτηκε στις

 

To Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης καλεί τους εργαζόμενους, τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στις εξής παρεμβάσεις στην αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς Ιθάκης (πρώην νομαρχία):

 

 

  • Την Τρίτη 20 Μάρτη στις 1 μ.μ. για τα ζητήματα των υποδομών του νομού συνολικά και ειδικότερα την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων (σχολεία-εργατικές κατοικίες-μουσείο-μνημεία-οδικό δίκτυο.

  • Την Τετάρτη 21 Μάρτη στις 11 π.μ. στο «διάλογο» που στήνει η περιφέρεια στις πλάτες των εργαζόμενων για την επέκταση του ωραρίου , κατόπιν αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας καθώς η περιφέρεια με την κατάργηση της Κυριακής αργίας «λόγω σεζόν» έχει ανοίξει την όρεξη της εργοδοσίας που χάριν των κερδών της εξοντώνει τους εργαζόμενους για ένα κομμάτι ψωμί .

 Η εργατική τάξη των νησιών μας να τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει.Κανείς εργαζόμενος να μην πιστέψει τις σειρήνες της «δίκαιης ανάπτυξης» που καλλιεργούν η κυβέρνηση και τα τσιράκια της στην τοπική διοίκηση.

 Δεν είναι ίδια τα συμφέροντα των εργαζόμενων με των αφεντικών. Ο διάλογός τους είναι μια απάτη! Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας για υγεία, ασφαλή σχολεία, εργατική κατοικία, υποδομές !

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 19 Μάη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Συνάδελφοι, Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, σας καλεί σε τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, στις 19...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Όλοι στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Παρασκευή 10/5/2024 7:00μμ Σύνταγμα (προσυγκέντρωση 6:00μμ Ομόνοια) Για...