Παράσταση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 1η Σεπτέμβρη και ώρα 11.30 π.μ. το Σωματείο Καθαριστών Καθαριστριών Ν. Πειραιά και η Επιτροπή Αγώνα του Σωματείου της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 1η Σεπτέμβρη και ώρα 11.30 π.μ. το Σωματείο Καθαριστών Καθαριστριών Ν. Πειραιά και η Επιτροπή Αγώνα του Σωματείου της Αθήνας καθώς και οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Εσωτερικών διεκδικώντας την άμεση παρέμβαση του Υπουργού προς τους Δήμους για την υλοποίηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με ημερομηνία 26.8.2015 , ώστε να ανανεωθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων καθαριστών, καθαριστριών στα δημόσια σχολεία.

΄Εχουμε φαινόμενα από αρκετούς Δήμους όπως Δήμος Περάματος που προχώρησε σε προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων εργασίας με σύμβαση έργου με βασικό κριτήριο την ανεργία με συνέπεια οι εργαζόμενοι καθαριστές και καθαρίστριες στα δημόσια σχολεία να οδηγούνται στην ανεργία.

Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε:

Την ανανέωση των συμβάσεων μας τώρα ώστε να διασφαλιστεί άμεσα η Υγιεινή και Καθαριότητα στα σχολεία που ανοίγουν

Την μετατροπή της εργασιακής μας σχέσης, χωρίς όρους και προυποθέσεις, σε αορίστου χρόνου.

 

 

Το Δ.Σ.

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...