Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες της Ειδομένης – Συνέχιση συγκέντρωσης υλικών

Δημοσιεύτηκε στις

 

Μετά από το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για έκφραση αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες και μετανάστες, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της χώρας, εργατικά κέντρα, συνδικάτα, μαζικοί φορείς ανταποκρίθηκαν και συγκεντρώθηκαν στο ΠΑΜΕ είδη πρώτης βοήθειας .

Πέρα από τις παραδώσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί σε χώρους συγκέντρωσης όπως στο Ελληνικό, Βόλο, Πειραιά, κ.α., επιπλέον 20 παλέτες από τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα κατευθύνονται στην Ειδομένη  με τη βοήθεια της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ συνεχίζει να συγκεντρώνει υλική βοήθεια προς τους πρόσφυγες και καλεί τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, τους μαζικούς φορείς να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του, για την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης.

 

 

 

 

Περισσότερα

Οι νέες αποκαλύψεις για τον Παναγόπουλο είναι η «κορυφή στο παγόβουνο» του εκφυλισμού της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ

Η αμαρτωλή ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ συνεχίζει να γράφει μαύρη ιστορία. Κανένας δεν πέφτει...

Κάνουμε όλοι μας προσπάθεια για μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία του ΠΑΜΕ Κυριακή 22 Μάρτη

Ύστερα από την χθεσινή ακύρωση, η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΠΑΜΕ, μεταφέρεται για την Κυριακή...

Συνέντευξη Τύπου του ΕΚ Πειραιά για τα καζάνια του θανάτου ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου για τα ''καζάνια του θανάτου'' έδωσε χθες το Εργατικό Κέντρο Πειραιά στο...