Ανακοίνωση της Ένωσης Λιθογράφων για τους εργαζόμενους της εταιρείας Πήγασος

Δημοσιεύτηκε στις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΣΘΩTΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ  ΤΥΠΟΥ – ΧΑΡΤΟΥ- Μ.Μ.Ε  & ΣΥΝΑΦΩΝ

 

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες της εταιρείας «Πήγασος».

 Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων στέκεται στο πλευρό σας, συμπαραστεκόμαστε στη μάχη που δίνετε για το αυτονόητο δικαίωμα σας για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις σας μετά από συνελεύσεις να προχωρήσετε σε 48ωρες απεργίες απαιτώντας να καταβληθούν τα δεδουλευμένα σας, τα οποία είναι παραπάνω από 5 μήνες, να μην χαθεί ούτε μια θέση εργασίας, να διασφαλίσει η κυβέρνηση και το υπουργείο εργασίας τις αποζημιώσεις σας. Όπως γράφετε και στην ανακοίνωση σας, οι οικονομικές δραστηριότητες των εργοδοτών σας είναι τεράστιες και απλώνονται σε μια σειρά κερδοφόρους τομείς και εταιρείες.

Έχουν βγάλει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια κέρδη από τον κόπο και από ιδρώτα σας. Να κόψουν από τα κέρδη τους λοιπόν και να σας πληρώσουν.

 Συνάδελφοι σε αυτό τον δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα που κάνετε εσείς και οι οικογένειες σας, δεν είστε μόνοι σας.

Η καλύτερη απάντηση σε εργοδοσία και κυβέρνηση είναι τώρα συντονισμός, οι εργαζόμενοι της «Πήγασος , με αυτούς του MEGA, του ΔΟΛ, των Πρακτορείων Τύπου και της «Ίριδας», που έχουν τα ίδια προβλήματα. Μόνο έτσι θα δώσουμε δύναμη στη δύναμή μας. Τότε η φωνή μας θα ακουστεί πιο δυνατά και μπορεί να φέρει αποτελέσματα. 

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλλιεργεί αυταπάτες όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις για το μομέντουμ και την “ανάπτυξη”.

Ήρθε για να κάνει τη «βρώμικη δουλειά» και για αυτό, παίρνει τα συγχαρητήρια από το μεγάλο κεφάλαιο. Η όποια ανάκαμψη έρθει δεν θα αφορά τα λαϊκά δικαιώματα, αλλά μόνο τα καπιταλιστικά κέρδη.

 Ζητάμε:

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων. Καμία απόλυση, καμία περικοπή μισθών και επιδομάτων. Μόνιμη, σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για όλους.

 Αγωνιστικά

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...