Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών : Για την απαράδεκτη απάντηση της κυβέρνησης στο αίτημα του Πανελλαδικού σωματείου του Καρυπίδη

Δημοσιεύτηκε στις

 

Στο αίτημα του πανελλαδικού σωματείου του Καρυπίδη για τριμερή συνάντηση ανάμεσα στις διαδόχους επιχειρηματικούς ομίλους που αυτές τις μέρες προσπερνούν αποφάσεις και νόμους, προχωρώντας σε άνοιγμα καταστημάτων χωρίς τους εργαζόμενους του Καρυπίδη, η κυβέρνηση με μία απαράδεκτη απάντηση κρύφτηκε πίσω από την επιθεώρηση εργασίας.

 Δεν προξενεί εντύπωση! Αντιθέτως η απάντηση της κυβέρνησης ευθυγραμμίζεται με την προ ημερών στάση της, όταν έστειλε ΜΑΤ και αστυνομικούς να προστατεύσουν την παράνομη μεταφορά εξοπλισμού και εμπορευμάτων, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων και κατά των εργαζόμενων που βρίσκονται απλήρωτοι και στον αέρα για πάνω από 1.5 χρόνο.

 Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους του Καρυπίδη και του κλάδου συνολικά, την απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης και τον συνεχή εμπαιγμό και καλούμε το ΣΕΠΕ να κάνει άμεσα και χωρίς καμία χρονοτριβή τη δουλειά του.

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 17 Απρίλη Απεργούμε για αυξήσεις σε μισθούς και συλλογικές συμβάσεις εργασίας

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 24ωρη Παμπειραϊκή Απεργία στις 17 Απρίλη

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης Παμπειραϊκής απεργίας την...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Διοργάνωση λαχειοφόρου για οικονομική ενίσχυση

Tο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας διοργανώνει λαχειοφόρο με δώρα 1 αρνί, 1 τάμπλετ, 2 κινητά...