Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων WIND : Όλοι στη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 24 Μάη στις 16:00 στην Λεωφόρο Αθηνών

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε στην Γενική συνέλευση του σωματείου μας την Πέμπτη 24 Μάη στις 16.00

Έλατε να συζητήσουμε την κατάσταση μέσα στην εταιρεία, στο χώρο δουλειάς που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας. Να ανταλλάξουμε προβληματισμούς, τα κοινά μας προβλήματα, ζητήματα που μας απασχολούν όλους ανεξάρτητα από τον όροφο, το τμήμα, το αν είμαστε παλιοί ή νέοι συνάδελφοι.

Να είστε σίγουροι πως εμείς, το ΠΑΣΕ Wind, είμαστε εδώ. Σε κάθε όροφο, σε καθένα από τα κτίρια είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε μπροστά, να παλέψουμε για κάθε πρόβλημα, για κάθε μικρή ή μεγάλη διεκδίκηση. Σας καλούμε να συμμετέχετε στις διαδικασίες του σωματείου. Δεν θέλουμε αποφάσεις μακριά από τους εργαζόμενους αλλά με τη συμμετοχή όλων μας. Σας καλούμε να προβληματιστείτε για την κοινή αιτία που έχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και μέσα και έξω από την εταιρεία στο σύνολο της καθημερινότητάς μας, κόντρα σε τεχνητούς διαχωρισμούς, στο συντεχνιασμο και στα του οίκου μας που καλλιεργείται έντεχνα και από την διοίκηση.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην απεργία στις 30 Μάη.

Να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη κόντρα σε όλα όσα μας φορτώνουν στην πλάτη, μέσα και έξω από την Wind. Να φωνάξουμε πως διεκδικούμε τα αυτονόητα που όμως στερούμαστε: Ελεύθερο χρόνο που θα ανήκει σ’ εμάς και δεν ροκανίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εταιρείας. Οκτάωρο πραγματικό και όχι στα χαρτιά που γαρνίρετε με απλήρωτες υπερωρίες και τρομοκρατία. Οικογενειακό προγραμματισμό που δεν έχει γίνει λάστιχο από τη δουλειά τα Σαββατοκύριακα, τα συνεχή νυχτερινά, τις άδειες που έχουν καταλήξει σε τμήματα να είναι ρουσφέτι. Ζωή και δικαιώματα με βάση τις δυνατότητες που προκύπτουν από την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, από την ίδια μας την εργασία και κριτήριο τις δικές μας ανάγκες και των οικογενειών μας. Ζωή που δε γίνεται θυσία στην «δίκαιη ανάπτυξη» της κυβέρνησης και των μεγάλων ομίλων. Μιας ανάπτυξης με ξεκάθαρους χαμένους και κερδισμένους. Μιας ανάπτυξης που όλα όσα μας κλέβει: φόρους, μισθούς, συντάξεις, παροχές στην υγεία, στην παιδεία, τα κάνει ζεστό χρήμα, επιχορηγήσεις για τους μεγάλους ομίλους ανάμεσα τους και η wind.

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να δώσουμε μαζί, οργανωμένα, μέσα από το σωματείο μας και αυτή την μάχη. Να αγωνιστούμε για ένα σωματείο δυνατό, που θα έχει λόγο για κάθε μικρό και μεγαλύτερο πρόβλημα μέσα στην εταιρεία. Που θα είναι κομμάτι ενός κινήματος στον κλάδο και πανελλαδικά καρφί στο μάτι των μεγάλων ομίλων. Κόντρα στις πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ που μας καλούν να παλέψουμε «για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας», να παλέψουμε δηλαδή για τα συμφέροντα των εργοδοτών Ένα σωματείο που θα παλέψει για επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση στην βάση της παλιάς ΕΣΣΕ, που θα καλύπτει όσα χάσαμε αυτά τα χρόνια, που θα παλέψει και για κλαδική σύμβαση ως ελάχιστο όριο για όλο τον κλάδο. Ας είναι αυτή η Γενική συνέλευση, αυτή η απεργία ένα πρώτο – αλλά μεγάλο – βήμα.

Όλοι στη Γενική συνέλευση του ΠΑΣΕ Wind την Πέμπτη 24 Μάη στις 16.00 στην Λεωφόρο Αθηνών

Όλοι στην απεργία στις 30 Μάη. Όλοι στη συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια μαζί με τα ταξικά σωματεία του κλάδου: ΣΕΤΗΠ – Forthnet – 360Connect

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...