Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών : Είναι προκλητικοί και αδίστακτοι!

Δημοσιεύτηκε στις

 

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των συνταξιούχων που διαδήλωναν ενάντια στο πετσόκομμα των συντάξεων τους και διεκδικούσαν την αναπλήρωση των απωλειών τους.

 

Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σε συνέχεια των προηγούμενων χρησιμοποιεί πότε το “καρότο”, πότε το “μαστίγιο” για να περάσει την πολιτική της εξυπηρέτησης των μεγάλων επιχειρήσεων. Σήμερα, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά το μαστίγιο. Άξιοι συνεχιστές λοιπόν, με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάνε τους εργάτες, τους συνταξιούχους, όσους αγωνίζονται, αλλά όταν πρόκειται για τους εκπροσώπους των μεγαλοεπιχειρήσεων στρώνουν κόκκινα χαλιά και υποκλίνονται.

 ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Οργανωνόμαστε στα σωματεία μας και δημιουργούμε κίνημα ισχυρό στον κλάδο μας και συνολικά, που να βάζει εμπόδια στην επίθεση που δεχόμαστε. Να διεκδικήσουμε ανυποχώρητα δουλειά με δικαιώματα, ανάκληση των απωλειών, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας! Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των απόμαχων της δουλειάς που ανά πάσα στιγμή βρίσκονται στο πλάι μας, μπροστάρηδες στους εργατικούς αγώνες.

 Η μόνη διέξοδος είναι η οργάνωση στο σωματείο. Ο ατομικός δρόμος, μας οδηγεί σε όλο και χειρότερη ζωή. Κανείς μόνος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την επίθεση από εργοδοσία, κυβέρνηση και ΕΕ.

 Να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι «περασμένα-ξεχασμένα», να απαντήσουμε αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση-ΕΕ-κουαρτέτο-επιχειρηματικοί όμιλοι!

 

 

 Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...