Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών : Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό!

Δημοσιεύτηκε στις

Λευτεριά στην Αχέντ Ταμίμι

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της εγκληματικής – δολοφονικής φύσης του καπιταλιστικού συστήματος. Το κράτος δολοφόνος με το όνομα Ισραήλ και με τις πλάτες του κράτους Δολοφόνου με το όνομα ΗΠΑ εξοντώνουν έναν ολόκληρο λαό. Φυλακίζουν ακόμα και μικρά παιδιά.

Πλέον των 8000 παιδιών από την Παλαιστίνη έχουν συληφθεί από το Ισραηλινό κράτος Η Άχεντ Ταμίμι είναι μία από τους χιλιάδες νέους της Παλαιστίνης που παλικαρίσια παλεύουν ενάντια στην βαρβαρότητα του ισραηλινού κράτους για το αυτονόητο, δηλαδή για το δικαίωμα τους να ζουν στη δική τους πατρίδα χωρίς ξένους δυνάστες.

Σε αυτό το έγκλημα συνένοχοι είναι και οι Κυβερνήσεις της Ελλάδας που διαχρονικά που προωθούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή και χτίζουν σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ.

Τεράστιες ευθύνες τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που μιλά για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, που σφιχταγκαλίαζεται με την κυβέρνηση του Ισραήλ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το Παλαιστινιακό κράτος.

Όπως έχει δηλώσει ο Κοτζιάς «…οι σχέσεις Ισραήλ, Κύπρου, Ελλάδας είναι πολύ σημαντική, εγγύηση σταθερότητας στην περιοχή…». Σταθερότητα που χτίζεται με το αίμα του Παλαιστινιακού λαού.

 

Ο Ισραηλινός στρατός συνέλαβε το 16 κορίτσι νύχτα γιατί είχε το σθένος να υπερασπιστεί το σπίτι της από την εισβολή του στρατού.

 

Δεν είναι ανίκητοι.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών.

Δυναμώνουμε την Διεθνή καμπάνια της επιτροπής νέων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την άμεση απελευθέρωση της   Άχεντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...