ΠΑΜΕ Γραμματεία Αττικής : Σύσκεψη Συνδικάτων την Τετάρτη 29 Νοέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στον κινηματογράφο Studio newstarcinema

Δημοσιεύτηκε στις

 

 ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ. ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ STUDIOnewstarcinema

  

Σε μια περίοδο που αποκαλύπτεται με τον πιο οδυνηρό τρόπο η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσον αφορά τους όρους που αναπτύσσεται η ζωή της εργατικής λαϊκής οικογένειας και τις άθλιες συνθήκες εργασίας, η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ είναι μπροστά στην οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

Καλούμε σε σύσκεψη τα εργατικά σωματεία της Αττικής, εκλεγμένους συνδικαλιστές, κάθε εργαζόμενο που αγωνιά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο δουλειάς, στους κλάδους με τη χειροτέρευση των όρων Υγείας και Ασφάλειας και γενικότερα με την παραπέρα εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας- Πρόνοιας- Αποκατάστασης.

Η σύσκεψη οργανώνεται την Τετάρτη 29/11 στις 6.30μ.μ. στον κινηματογράφο STUDIOnewstarcinema(Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής), με θέμα:

«Οργανώνουμε τη δράση μας στο μέτωπο της Υγείας- Πρόνοιας, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των εργατικών λαϊκών οικογενειών. Κλιμακώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων».

Η ανταλλαγή της πείρας που αποκτήθηκε μέσα στους κλάδους από την πάλη γι αυτά τα ζητήματα απέναντι στη σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, η ανάπτυξη πολλαπλάσιων πρωτοβουλιών το επόμενο διάστημα από τα σωματεία μπορούν να δυναμώσουν την πάλη για Ενιαίο, Καθολικό, αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν σύγχρονο σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, που θα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το κράτος, μαζικές προσλήψεις και δωρεάν φάρμακα. Να δυναμώσουν την πάλη για αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερους όρους δουλειάς. Να διεκδικήσουμε όσα έχουμε πραγματικά ανάγκη εμείς και οι οικογένειές μας.

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Περισσότερα

Πρόσκληση για την πλατιά Σύσκεψη της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ 3 Σεπτέμβρη 6.30μ.μ.

ΣΥΣΚΕΨΗ "Η οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας κόντρα στην αντιλαϊκή...

4ο Δημοτικό Γλέντι Ταξικής Αλληλεγγύης στην Ηγουμενίτσα

Σας καλούμε την Παρασκεύη 31 Αυγούστου 2018, στο 4ο Δημοτικό Γλέντι Ταξικής Αλληλεγγύης του...

Κάλεσμα της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ για Σύσκεψη 16 Μάη στον Κινηματογράφο Studio στις 6.30 το απόγευμα

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής στις 7 Μάη αποφάσισε...