Πέντε χρόνια από τη Δολοφονία του Π. Φύσσα. ΟΛΟΙ στην κινητοποίηση στις 18 Σεπτέμβρη 6.30 μ.μ. στην πλατεία Νίκης

Δημοσιεύτηκε στις

Απαντάμε Στον Φασισμό Δυναμώνοντας Τον Αγώνα Για Το Δίκιο Του Λαού Και Των Εργαζομένων

ΟΛΟΙ στην κινητοποίηση την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Νίκης

Οι φασίστες της ΧΑ, ο μηχανισμός μπράβων των βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών κτλ, ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα συνεχίζει την βρώμικη δουλειά του. Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής και το έγκλημα παραμένει ατιμώρητο, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η προηγούμενη ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έχουν βαρύτατες ευθύνες για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της δίκης, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες και να μπουν επιτέλους οι εγκληματίες στη φυλακή.

Αποδεικνύεται ότι η επίθεση στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα πάει χέρι-χέρι με το χτύπημα στο δικαίωμα στην Απεργία, τις διώξεις και τις επιθέσεις εναντίον συνδικαλιστών-αγωνιστών, την περιστολή δημοκρατικών δικαιωμάτων, την εκκόλαψη του ρατσισμού-εθνικισμού-φασισμού.

Η απάντηση στους φασίστες της ΧΑ και τα αφεντικά τους θα δοθεί από ένα ισχυρό εργατικό λαϊκό κίνημα που θα διεκδικεί την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού. Στόχος του ταξικού εργατικού κινήματος θα πρέπει να είναι η αποκάλυψη και η απομόνωση των φασιστών, ως μαντρόσκυλα των εργοδοτών.

Καλούμε τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα να απαιτήσουν άμεσα να ολοκληρωθεί η δίκη της εγκληματικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Τη στιγμή μάλιστα που κάτω από το βάρος της σωρείας των αποκαλυπτικών εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο, συνομιλιών κλπ υποχρεώθηκαν, πλέον, σε αναδίπλωση της υπερασπιστικής τους γραμμής.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να συμμετάσχει μαζικά στην κινητοποίηση την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) στο Κερατσίνι  για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Απαντάμε Στον Φασισμό Δυναμώνοντας Τον Αγώνα Για Το Δίκιο Του Λαού Και Των Εργαζομένων.

Περισσότερα

Όχι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης

Το χτύπημα των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης δε θα περάσει. Η οργάνωση της...

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...