Ο Σύλλογος ΕΤΕΠ ΕΜΠ καταδικάζει το όργιο τρομοκρατίας και καταστολής που εξαπέλυσαν χτες δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος μαθητών

Δημοσιεύτηκε στις

Προς τους Συναδέλφους

 Ο Σύλλογος ΕΤΕΠ ΕΜΠ καταδικάζει το όργιο τρομοκρατίας και καταστολής που εξαπέλυσαν χτες δυνάμεις των ΜΑΤ σε βάρος μαθητών, σπουδαστών και εργαζόμενων που διαδήλωναν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία και τη συμμετοχή της χώρας στο έγκλημα των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει στο ακέραιο όλη την ευθύνη για το γεγονός ότι τέσσερις διαδηλωτές νέοι είναι στο νοσοκομείο – οι τρεις απ’ αυτούς με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες.

Από τη μία μεριά, υπογράφει συμφωνίες που μπλέκουν όλο και πιο βαθιά τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, υπογράφει διευκολύνσεις και βοήθεια σε αυτούς που αιματοκυλούν τους λαούς και από την άλλη, αντιμετωπίζει όσους αντιστέκονται στα βρώμικα σχέδιά της, με ωμή καταστολή, με κρότου λάμψης και χημικά.

Αφού ξέπλυναν τον τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ, τώρα ανέλαβαν να προστατέψουν με ξεχωριστό ζήλο το άγαλμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χ. Τρούμαν, αυτού που ενορχήστρωσε τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, που μάτωσε και το δικό μας λαό την περίοδο 1946-1949.

Καμία αναμονή! Κανένας φόβος! Όλοι στους δρόμους του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των συλλόγων – σωματείων των εργαζομένων και των φοιτητών σήμερα 17.4.2018 στις 11.30 στα Δικαστήρια στην Ευελπίδων.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Περισσότερα

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επιβάλλουν τη σιγή...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Κλαδικό Σωματείο στην Ενέργεια καταγγέλλει την Italgas για την επιχείρηση μη ανανέωσης...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Για τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν από την εταιρία

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χθες η διοίκηση της εταιρίας...