Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ χαιρετίζει την πρωτοβουλία-απόφαση του Δήμου Πάτρας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του χαιρετίζει την πρωτοβουλία-απόφαση του Δήμου Πάτρας για την αγωνιστική εκδήλωση και πορεία, από την Πάτρα στην Αθήνα (220 χιλιόμετρα ), για το εκρηκτικό ζήτημα της ανεργίας, η οποία χτυπά την εργατική τάξη και κυρίως τη νέα βάρδια της, τους νέους που αναγκάζονται να μεταναστεύουν προς αναζήτηση εργασίας.

Η ανεργία δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Είναι αποτέλεσμα των οικονομικών κρίσεων της οικονομίας της αγοράς, του καπιταλιστικού συστήματος και της αδηφάγας επιδίωξής του για περισσότερη κερδοφορία πάνω στα συντρίμμια της εργατικής τάξης, των λοιπόν λαϊκών στρωμάτων που τα οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η πορεία του Δήμου Πάτρας που θα ξεκινήσει το Σάββατο 2-4-2016 θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση την Κυριακή 10-4-2016 στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που μας αφορά όλους, πρωτίστως τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα μέλη του Συλλόγου μας, όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην πορεία και στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα, να πορευτούμε μαζί για λίγο ή πολύ, ιδιαίτερα όσους βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, , ώστε και με την προσωπική συμμετοχή μας να συμβάλλουμε στην επιτυχία της πρωτοβουλίας του Δήμου Πάτρας, να ακουστεί η φωνή διαμαρτυρίας στο Πανελλήνιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...