Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου : Όλοι στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Σάββατο 13 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ, 11 π.μ. ΟΜΟΝΟΙΑ

 

Η μεγάλη επιτυχία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη όπως και τα συλλαλητήρια σ’ όλη τη χώρα που ήταν με διαφορά τα μεγαλύτερα από την αρχή της καπιταλιστικής κρίσης μας δείχνουν το δρόμο!

Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι ο εργαζόμενος λαός έχει τη δύναμη όταν το θελήσει να βάλει τη δική του σφραγίδα στις εξελίξεις και να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.

Η επιτυχία της απεργίας αποτελεί ουσιαστικό βήμα για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματα κλιμάκωσης του αγώνα που είναι αναγκαία.

Στόχος να μην φτάσει καν το νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης που διαλύει την Κοινωνική Ασφάλιση για συζήτηση στη Βουλή. Οι εργάτες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι άνεργοι, η νεολαία, χτίζουμε το δικό μας μέτωπο ενάντια σ’ αυτό της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της Ε.Ε., ενάντια στην πολιτική που καταστρέφει τις ζωές μας.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες μας δείχνουν το δρόμο!

Είναι αυτοί που με μαζικότητα και αποφασιστικότητα στα μπλόκα του αγώνα διεκδικούν τη ζωή τους. Παλεύουν να μην περάσουν, να μην εφαρμοστούν τα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλλονται με τη νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική) της Ε.Ε. και το 3ο μνημόνιο που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΙΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Μέτρα όπως οι μεγάλες περικοπές στις επιδοτήσεις, η βαριά φορολογία, οι τεράστιες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, η αύξηση του Φ.Π.Α. κ. ά.

  Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα τους. Δίνουμε το παρών κόντρα στον κοινωνικό αυτοματισμό και τη θεωρία της αποσταθεροποίησης που προωθεί η κυβέρνηση με μοναδικό σκοπό να στοχοποιήσει και να τσακίσει όσους αγωνίζονται για να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Ξεπερνούμε τις ηγεσίες σε ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, αυτούς που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας, αυτούς που υπηρετούν τη πολιτική της Ε.Ε. και αποτελούν εμπόδιο στην οργάνωση του αγώνα.

Αρκετά πληρώσαμε! Να πληρώσει το κεφάλαιο και το κράτος τους!

 Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στην Αθήνα, Πλ. Ομόνοιας, το Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 11.00 π.μ.

Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά, δίπλα στους αγρότες δίνουμε τη μάχη “ να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος” που διαλύει την Κοινωνική Ασφάλιση. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

  

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ

ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

 

Αγωνιστικά

  Η Διοίκηση

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...