Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου : Καλούμε όλους και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ 17 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Τύπου κ’ Χάρτου, καταγγέλλει με οργή την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία. Για μια ακόμη φορά επικαλούνται προσχήματα που δεν έχουν σχέση με τις πραγματικές τους επιδιώξεις.

Στόχος τους είναι ο έλεγχος των ενεργειακών πηγών και δρόμων για λογαριασμό των αστικών τάξεων των χωρών τους, απέναντι σε άλλες ανταγωνιστικές δυνάμεις όπως η Ρωσία. Στην εκπλήρωση αυτού του στόχου δε διστάζουν να αιματοκυλήσουν λαούς και κυρίαρχα κράτη, όπως άλλωστε έχουν κάνει τόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν!

Ο κίνδυνος ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες και τα θύματα θα είναι οι λαοί. Εχθροί μας δεν είναι οι λαοί των γειτονικών χωρών, αλλά οι αστικές τους τάξεις, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι κυβερνήσεις που στηρίζουν αυτά τα συμφέροντα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων, δίνει «γη και ύδωρ» στους μακελάρηδες του ΝΑΤΟ, παρέχοντας διευκολύνσεις μέσα από τις στρατιωτικές βάσεις που υπάρχουν στη χώρα μας. Η ελληνική κυβέρνηση συμμετέχει το έγκλημα προβάλλοντας και αναβαθμίζοντας, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, το ρόλο της στο ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας με τους «συμμάχους» σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Τώρα είναι που χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας του ταξικού κινήματος ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να βροντοφωνάξουμε να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών, να μην παρέχει καμία διευκόλυνση, να κλείσει η βάση της Σούδας, να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από τις εκτός συνόρων αποστολές.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

 

Καλούμε όλους και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Τρίτη 17 Απριλίου, ώρα 19:00, στο Σύνταγμα. Να βρωντοφωνάξουμε:

 

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

  

 

Αγωνιστικά

Η Διοίκηση

 

Περισσότερα

ΠΜΣ-ΠΣΕΤ: Για την αντιπολεμική συναυλία στην Τεχνόπολη – Έγινε η φωνή της κραυγής

Με δέος και συγκίνηση γράφουμε αυτές τις λίγες γραμμές, προσπαθώντας να μεταφέρουμε το κλίμα...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Συνάντηση με αντιπροσωπεία απεργών ναυτών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Αντιπροσωπεία του εργατικού κέντρου Θεσπρωτίας συναντήθηκε σήμερα το πρωί με αντιπροσωπεία απεργών ναυτών στο...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Για την ανακοίνωση της ΔΟΕ για τις απαράδεκτες ενέργειες του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας

Στις 17/6/2025 οι 6 ΣΕΠΕ αναφοράς στην Δ’ Διεύθυνση Αθήνας προχώρησαν σε κοινή ανακοίνωση...