Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου: Κάλεσμα στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Αγροτών

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φλεβάρη στις 1.30 το μεσημέρι στη Πλατεία Βάθη.

Είμαστε στο πλευρό των φτωχών αγροτών, στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην άγρια φορολογία, το χτύπημα των ασφαλιστικών τους  δικαιωμάτων, στο ξεκλήρισμα που οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που είναι πλήρης ευθυγραμμισμένη με την ΚΑΠ της Ε.Ε.

Εμείς οι εργάτες, οι φτωχοί αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι, έχουμε κοινό αντίπαλο τα μονοπώλια που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας, την πολιτική που χαντακώνει τις ζωές μας γι’ αυτό και κοινός πρέπει να είναι ο αγώνας μας.

Ενισχύουμε την κοινωνική συμμαχία για να βάλουμε σήμερα εμπόδια στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής, δημιουργούμε την προοπτική για να διεκδικήσουμε το δικό μας δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις ανάγκες μας .

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αθλιότητα των «απογευματινών» επί πληρωμή...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα

Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα που διεκδικεί ...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Συνεχίζουμε Κλιμακώνουμε με απεργία τη Μ. Τετάρτη 1η Μάη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ Με Απεργία τη Μ. Τετάρτη 1η ΜΑΗ και συγκέντρωση στις 10:30πμ στο...