Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Ούτε γη – ούτε νερό στους φονιάδες των λαών !

Δημοσιεύτηκε στις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Καταδικάζουμε την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσαν από κοινού οι ΗΠΑ, η Μεγ. Βρετανία και η Γαλλία στην πολύπαθη χώρα της Συρίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι εγκληματίες ΝΑΤΟικοί ιμπεριαλιστές συνεχίζουν να ισοπεδώνουν τους λαούς της περιοχής, η οποία έχει γίνει πεδίο σφοδρών ανταγωνισμών και αντιπαράθεσης μεγάλων καπιταλιστικών κρατών και περιφερειακών δυνάμεων, προκειμένου να αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, να ελέγξουν τους δρόμους μεταφοράς και να διευρύνουν τις σφαίρες επιρροής τους.

 Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που εμπλέκει όλο και περισσότερο την Ελλάδα στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, την ώρα που οι ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις έχουν περάσει σε φάση όξυνσης και το ενδεχόμενο γενικευμένου πολέμου είναι πολύ κοντά μας! Που έχει μετατρέψει την χώρα σε ορμητήριο των μακελάρηδων παραχωρώντας τους βάσεις, αεροδρόμια, υποδομές αλλά και έμψυχο υλικό στις αποστολές τους! Που παραπλανάει τον λαό λέγοντας του πως η συμμετοχή μας στην λυκοσυμμαχία αποτελεί παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας. Ότι δήθεν έτσι θωρακίζονται τα σύνορα και η εδαφική ακεραιότητα της χώρας, την ώρα που με τις πλάτες του ίδιου του ΝΑΤΟ η Τούρκική προκλητικότητα εντείνεται απέναντι στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τον λαό καθώς ξέρουν ότι το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ συμμάχων και κατά συνέπεια δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο. Για ποια προστασία μιλάνε και από ποιους, από αυτούς που γκριζάρισαν το Αιγαίο;

 Το ΝΑΤΟ είναι παράγοντας ανασφάλειας και αποσταθεροποίησης, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλές φορές και στην πρόσφατη ιστορία. Οι εργαζόμενοι πρέπει να παλέψουμε ενάντια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στον πόλεμο! Να απαιτήσουμε να κλείσει ΤΩΡΑ η βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες βάσεις και οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο! Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων. Να παλέψουμε τέλος για την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ!
Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και επιβάλλεται να σηκώσουν τη σημαία της φιλίας και αλληλεγγύης τους απέναντι στους φονιάδες Ιμπεριαλιστές και να ματαιώσουν τα σχέδια τους! Οι λαοί πληρώνουν το μάρμαρο της κρίσης τους! Οι λαοί ΔΕΝ πρέπει να γίνουν κρέας στα κανόνια των μονοπωλίων και επιβάλλεται να στοχεύσουν το ίδιο το σύστημα που γεννά κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά, δυστυχία και θάνατο !

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ την Τρίτη σε όλη τη χώρα! Στην Αθήνα στις 7μμ στο Σύνταγμα.

 

ΟΥΤΕ ΓΗ – ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!!

 

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!!

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...