Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Καταγγελία της εργοδοτικής τρομοκρατίας της Κοκα Κολα στην Κολομβία

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Τροφίμων-Ποτών Ελλάδας, μέλος του ΠΑΜΕ, καταγγέλλει την πολυεθνική εταιρεία Κόκα-Κολα, όπου στη Κολομβίας προχωρά σε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων της και μελών του Συνδικάτου Sinaltrainal.

Η πολυεθνική Κόκα-Κόλα στην Κολομβία προχωρά σε διώξεις, απειλές, τρομοκρατία κι επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων και των συνδικαλιστών, μελών της Sinaltrainal. Η ίδια πολυεθνική ακολουθεί παρόμοια τακτική και στην Ελλάδα, επιτίθεται και τρομοκρατεί τους εργαζόμενους με απολύσεις, κλείσιμο εργοστασίων, καταπάτηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Και αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει την ανάγκη συντονισμού και κοινής δράσης των εργαζομένων στις πολυεθνικές.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Τροφίμων-Ποτών Ελλάδας καταδικάζει τις τρομοκρατικές πρακτικές της πολυεθνικής εναντίον των εργαζομένων. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στους εργαζόμενους της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Κολομβίας που παλεύουν και κινητοποιούνται για τα δικαιώματα τους.

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Κλαδικό Σωματείο στην Ενέργεια καταγγέλλει την Italgas για την επιχείρηση μη ανανέωσης...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Για τις απολύσεις που ανακοινώθηκαν από την εταιρία

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Χθες η διοίκηση της εταιρίας...

Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού Λέσβου: Τώρα υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Τώρα υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Μόνιμη & Σταθερή Δουλειά Σε πάλη για υπογραφή συλλογικής σύμβασης...