Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών : Για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι της Fintexport και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου σέρνονται στα δικαστήρια την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Δημοσιεύτηκε στις

Για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι της Fintexport και τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου σέρνονται στα δικαστήρια την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στην εξ αναβολής δίκη που στηρίζεται σε συκοφαντίες από την εργοδοσία για να χτυπήσει τον αγώνα τους, την διεκδίκηση και περιφρούρηση των δικαιωμάτων τους.

Συνεχίζεται μια δίωξη από την αστική δικαιοσύνη εις βάρος απλήρωτων και ανέργων συναδέλφων παρά το αίτημα τους να μπει στο αρχείο η μήνυση της εργοδοσίας αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είχαν κάθε συμφέρον να μην υπάρχει οποιαδήποτε απώλεια στοιχείων της επιχείρησης καθώς αυτά αποτελούσαν τα αποδεικτικά στοιχεία για τις οφειλόμενες αποδοχές τους.

Με την πρόσφατη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέδειξε πιο ξεκάθαρα και περίτρανα από κάθε άλλη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό, υπηρετεί την μεγαλοεργοδοσία, την εξοπλίζει με νέα αντεργατικά όπλα για το χτύπημα των συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, φουσκώνει τα πανιά της εργοδοτικής τρομοκρατίας και ασυδοσίας.

Οι εργαζόμενοι της Fintexport και το σωματείο τους, όπως και στον πολύμηνο αγώνα τους, δεν είναι μόνοι τους. Έχουν τη στήριξη και συμπαράσταση της Ομοσπονδίας και των εργαζομένων του κλάδου καθώς και την αλληλεγγύη άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων από άλλους χώρους δουλειάς και κλάδους γιατί βρίσκονται στο στόχαστρο της μεγαλοεργοδοσίας, αντιπάλεψαν την αντεργατική βαρβαρότητα, διεκδίκησαν το δίκιο τους.

Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω από την οργάνωση της πάλης μας με κάθε μορφή που θα αποφασίζουμε με μαζικούς συλλογικούς όρους μέσα από τις διαδικασίες των σωματείων μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αθλιότητα των «απογευματινών» επί πληρωμή...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα

Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα που διεκδικεί ...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Συνεχίζουμε Κλιμακώνουμε με απεργία τη Μ. Τετάρτη 1η Μάη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ Με Απεργία τη Μ. Τετάρτη 1η ΜΑΗ και συγκέντρωση στις 10:30πμ στο...