Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των σωματείων και των λαϊκών επιτροπών για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, θα πραγματοποιηθούν στις 6μ.μ., στα εξής σημεία

Δημοσιεύτηκε στις

 

Για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη και ώρα 6.30μ.μ. Στην Ομόνοια

 

Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των σωματείων και των λαϊκών επιτροπών θα πραγματοποιηθούν στις 6μ.μ.,στα εξής σημεία :

 

  • Σταδίου και Εμμ. Μπενάκη (Χαυτεία): Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο – Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα – Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

  • Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός – Τουρισμός, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ – ΤΕΙ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Ά Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς της Α΄ Αθήνας και του Γαλατσίου, των Μεσογείων και των Ανατολικών Συνοικιών.

  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από τον Πειραιά, το Νότιο Τομέα της Αττικής και οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, του Βόρειου Τομέα Αττικής, εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς από το Θριάσιο.

 

 

Περισσότερα

Κάλεσμα συμμετοχής στη Συγκέντρωση των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, 10 Μάη στις 7μμ στο Σύνταγμα

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ,...

Κινητοποίηση αύριο Τετάρτη 8 Μάη στις 10πμ στην INTRUM και στις 12μ στη doValue.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η εβδομάδα των παθών δεν έχει τέλος για τα λαϊκά νοικοκυριά. Συνεχίζονται αμείωτοι...

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...