Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 6.00 μ.μ., στην Ομόνοια

Δημοσιεύτηκε στις

Οι προσυγκεντρώσειςγια το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 6.00 μ.μ., στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθούν όλες στις 5.30μ.μ., στα εξής σημεία:

Πλατεία Κάνιγγος: Εργατικά σωματεία και επιτροπές αγώνα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της Αττικής. Η ΟΒΣΑ, κλαδικά σωματεία ΕΒΕ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών της Α’ Αθήνας. Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Ανατολικής Αθήνας, του δήμου Αθήνας και του Γαλατσίου, του Λαυρίου και της περιοχής των Μεσογείων.

Πλατεία Καραϊσκάκη: Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, Σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, του Βορείου Τομέα της Αθήνας, των δήμων του Θριασίου και της Μεγαρίδας.

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά): Σύλλογοι συνταξιούχων του δημοσίου, κλάδων του ιδιωτικού τομέα και του ΟΑΕΕ. Ενώσεις και σύλλογοι αυτοαπασχολουμένων, σύλλογοι συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών της ΟΓΕ και άλλοι μαζικοί φορείς από τους δήμους του Πειραιά και του Νότιου τομέα της Αθήνας.

Σταδίου και Αιόλου: Φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι. 

Η Γραμματεία Αττικής

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...