Οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Άρτας και του συνδικάτου οικοδόμων θρηνούμε για τον πρόωρο χαμό του συνάδελφου μας Σωτήρη Μανούση

Δημοσιεύτηκε στις

 

Οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Άρτας και του συνδικάτου οικοδόμων θρηνούμε για τον πρόωρο χαμό του συνάδελφου μας Αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Σωτήρη Μανούση, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Σωτήρης από μικρός επέλεξε το δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης. Γρήγορα αναδείχτηκε σε πρωτοπόρο αγωνιστή και οι συνάδελφοι του τον ανέδειξαν στις διοικήσεις του Συνδικάτου οικοδόμων Ιωαννίνων, όπου ήταν πρόεδρος, του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και της ομοσπονδίας οικοδόμων Ελλάδος.

Με τον Σωτήρη συναντηθήκαμε στα μεγάλα πανηπειρωτικά συλλαλητήρια, κάναμε από κοινού παρεμβάσεις στα έργα της Ιόνιας Οδού, δώσαμε μάχες έξω από εργοστάσια.

Συναγωνιστή Σωτήρη σε αποχαιρετούμε κρατώντας ακόμη πιο ψηλά τη σημαία του ταξικού αγώνα.

Περισσότερα

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Παρασκευή 27 Φλεβάρη στις 8.30π.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση...

Η παιδική εκπομπή Αγριόχηνες το Σάββατο 21 Φλεβάρη

Το Σάββατο 21-2, στις 9.00 το πρωί, στο web radio του ΠΑΜΕ και από...

Μεγάλη παναττική κινητοποίηση των συνταξιούχων στην Αθήνα ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Μεγάλη παναττική κινητοποίηση στην Αθήνα πραγματοποίησαν χθες οι συνταξιούχοι μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής...