Να σταματήσουν οι διώξεις του εργατικού κινήματος.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Σήμερα το δικαστήριο της Θάσου πρόσθεσε άλλη μια καταδίκη στη βιομηχανία διώξεων του ταξικού εργατικού κινήματος. Καταδίκασε 28 ναυτεργάτες σε 8 μήνες φυλακή. Αυτή τη φορά κατά παραγγελία του εφοπλιστή Μητσόπουλου στην εισαγγελία της Καβάλας για δήθεν παρακώλυση των συγκοινωνιών της πορθμειακής γραμμής Θάσου καβάλας κατά την διάρκεια των απεργιών στις 10 Μάρτη του 2010 και στις 14 Ιούνη του 2012.

 Γίνεται φανερό ότι όλοι οι μηχανισμοί του κράτους του κεφαλαίου παλεύουν με νύχια και με δόντια για να βάλλουν στο γύψο το ταξικό εργατικό κίνημα. Αποδείχνετε ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος των εφοπλιστών. Θέλουν να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου για να εφαρμόσουν ανεμπόδιστα τα σχέδια τους για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία, εκμεταλλευόμενοι τους ναυτεργάτες, αλλά και τα λαϊκά στρώματα με τα σαπιοκάραβα τους.

Για άλλη μια φορά τους λέμε: Το ταξικό εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν τα διπλώνει, δεν κάνει πίσω. Στη πράξη εφαρμόζει το σύνθημα ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.

Το ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των ναυτεργατών. Καλεί όλα τα σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τους μαζικούς φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Απαιτούμε τώρα να σταματήσουν οι διώξεις του εργατικού κινήματος. 

 

 

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας