Μαζική παράσταση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς Ιθάκης στο Νοσοκομείο το Σάββατο 8 Ιούλη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για δημόσια δωρεάν υγεία και για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, με βάση το επικαιροποιημένο πλαίσιο πάλης της Επιτροπής Φορέων του Νομού. Κλιμακώνουμε τη δράση μας με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο και συζήτηση στην αίθουσα συνεδριάσεων το Σάββατο 8 Ιούλη στις 7 μμ. Να μη λείψει κανείς!!! Οι εργαζόμενοι από κοινού με τους μικρούς ΕΒΕ, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, να δώσουν βροντερό παρών κόντρα στη λογική του “ρεαλισμού” που προωθεί η κυβέρνηση και στην πολιτική που οξύνει δραματικά τα προβλήματα στον τομέα της υγείας για το λαό. Καλούμε ξανά τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς, ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον τομέα της υγείας, να κάνουν δική τους υπόθεση την κινητοποίηση και να τη στηρίξουν. Να στηρίξουν συνολικά τον προγραμματισμό δράσης που θα κορυφωθεί το Νοέμβρη.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  1. Να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο ΓΝΝ Αργοστολίου και το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, τα Κέντρα Υγείας, τα Αγροτικά Ιατρεία, τις δομές Ψυχικής Υγείας και το ΕΚΑΒ του Νομού.

  2. Να μην γίνει καμιά μετακίνηση προσωπικού από το Μαντζαβινάτειο, το ΚΥ Ιθάκης και τις υπόλοιπες δομές. Αντίθετα να ανακληθούν τώρα όσες έχουν γίνει και να επιστρέψουν όσοι ιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι έχουν μετακινηθεί.

  3. Να επανέρθει η οργανικότητα του Μαντζαβινάτειου στην προ του 2012 κατάσταση.

  4. Να μην προχωρήσει κανένας ντε φάκτο υποβιβασμός και καμιά συγχώνευση – κατάργηση νοσοκομείου ή άλλης δομής υγείας.

 

Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό!

Περισσότερα

Καταγγελία για την απαράδεκτη δικαστική απόφαση που βγάζει παράνομη την απεργία στην TASTY FOODS – Οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπαίνουν στο γύψο

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε «παράνομη» την απεργία που...

Κινητοποίηση στο Υπ. Εργασίας για την 8η Μάρτη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, μαζί με τα σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους, προχώρησαν χθες σε...

Στεκόμαστε στο πλευρό των ναυτεργατών και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους

Οι εφοπλιστές θησαυρίζουν από τον πόλεμο και απαιτούν από τους ναυτεργάτες να υπογράφουν τη...