Μήνυμα Αλληλεγγύης του Αγώνα του ΠΑΜΕ και των εργαζομένων στην Δημόσια Υγεία, για την απεργία στις 20 Μάη, απέστειλε στο ΠΑΜΕ το Συνδικάτο Healtcare Workers East, (των Εργαζομένων στις Υπηρεσίες Υγείας), των Ανατολικών Πολιτειών των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Μήνυμα Αλληλεγγύης του Αγώνα του ΠΑΜΕ και των εργαζομένων στην Δημόσια Υγεία, για την απεργία στις 20 Μάη, απέστειλε στο ΠΑΜΕ το Συνδικάτο Healtcare Workers East, (των Εργαζομένων στις Υπηρεσίες Υγείας), των Ανατολικών Πολιτειών των ΗΠΑ με 400.000 μέλη.

Στο μήνυμα αναφέρεται:

«Στηρίζουμε σθεναρά τον δίκαιο αγώνα σας ενάντια στην εγκληματική λιτότητα και τις περικοπές της Τρόικας, Κομισιόν-ΔΝΤ-ΕΚΤ

Καταδικάζουμε τα βάρβαρα μέτρα των οικονομικών συμφερόντων που έχουν επιφέρει φτώχεια, εξαθλίωση στους εργαζόμενους, στις γυναίκες, στους νέους και τους ανέργους.

Ως συνδικάτο του χώρου της Υγείας προβληματιζόμαστε από τις αρνητικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας στην Υγεία του Ελληνικού λαού και στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων στην Υγεία.

Στεκόμαστε δίπλα στο ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Υγείας στην Απεργία σας και στις συνεχείς σας προσπάθειες σας να βάλετε τέλος στην κυριαρχία των επιχειρηματικών ομίλων στην οικονομία και στη χώρα σας. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας».

Περισσότερα

Ψήφισμα ενάντια στη δίωξη του Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας

 Να παύσει η δίωξη κατά του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας  Αγωνιζόμαστε για ειρήνη...

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ στη Βραζιλία(ΦΩΤΟ)

Στη Βραζιλία στις 1 και 2 Μάρτη συνεδριάζει το Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ για...

Αλληλεγγύη στα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Βενεζουέλας

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ένταση της κρατικής καταστολής και αυταρχισμού, την κλιμάκωση των βίαιων...