Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών : Να σταματήσει τώρα το έγκλημα και η τρομοκρατία σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Οι φοιτητές και σπουδαστές , η νέα γενιά καταδικάζουμε απερίφραστα την νέα επίθεση-σφαγή του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Ο στρατός του Ισραήλ πριν λίγες μέρες και έχοντας πάρει σαφή εντολή πυροβολούσε όποιον πλησίαζε τον φράκτη στην Λωρίδα της Γάζας με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν εν ψυχρώ δεκάδες άοπλοι διαδηλωτές, άμαχοι ακόμα και μικρά παιδιά και βρέφη! Ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία τουλάχιστον 8 από τους νεκρούς είναι κάτω των 16 ετών! Οι τραυματίες της επίθεσης ξεπερνούν τους 2.700!

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

Καταγγέλλουμε επίσης την απαράδεκτη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το κράτος-σφαγέα του Ισραήλ που συνεχώς αναβαθμίζεται και δίνει μαζί με την πράξη αναγνώρισης – των ΗΠΑ – της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ”αέρα στα πανιά” της επιθετικότητας των Ισραηλινών σε βάρος του παλαιστινιακού λαού.

Οι ευθύνες της ελληνικής  κυβέρνησης είναι εγκληματικές καθώς από την μια κρατάει ”ίσες αποστάσεις” ανάμεσα στους δολοφόνους και τους δολοφονημένους και από την άλλη ”ξεπλένει” όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτή που αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση της Βουλής από το 2015 και να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος. Που μπλέκει τον λαό και την νεολαία στις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή, στο κουβάρι των ανταγωνισμών για χάριν της ”γεωστρατηγικής αναβάθμισης”, έχοντας γεμίσει την χώρα με βάσης θανάτου και στρατηγεία για μια σειρά στρατιωτικές επεμβάσεις.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!!!

Στεκόμαστε στο πλάι του παλαιστινιακού λαού, στον δίκαιο αγώνα του ενάντια στην κατοχή του από το Ισραήλ που διαιωνίζεται και ενισχύεται τόσο από την στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ όσο και από την ελληνική κυβέρνηση που μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε ”κοινές ασκήσεις και ”εκπαίδευση” με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Καταδικάζουμε την βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες, τις φυλακίσεις, την επιθετικότητα ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης

Εκφράζουμε την βαθιά αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  •         Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις
  •         Καμία αλλαγή συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν
  •         Να σταματήσουν τώρα οι σφαγές σε βάρος του παλαιστινιακού λαού
  •         Να αναγνωρίσει τώρα η ελληνική κυβέρνηση το παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ
  •         Αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από όλα τα κατεχόμενα εδάφη του 1967
  •         Το γκρέμισμα του απαράδεκτου τείχους διαχωρισμού στην Ιερουσαλήμ
  •         Καμία δαπάνη για Νατοϊκούς εξοπλισμούς, να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...