Κοινή σύσκεψη των Συνδικάτων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων, Οικοδόμων, Μετάλλου, Τροφίμων – Ποτών και του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου για μέτρα προστασίας των ανέργων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τα Συνδικάτα Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων, Οικοδόμων, Μετάλλου, Τροφίμων-Ποτών και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος πραγματοποιούν κοινή σύσκεψη την Τετάρτη 4 Μάρτη 2015 και ώρα 6 μμ στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγκος) προκειμένου να συντονιστεί καλύτερα ο αγώνας για τα μέτρα προστασίας των ανέργων.

Η κυβέρνηση παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες και τις αναφορές της για την αντιμετώπιση της «ανθρωπιστικής κρίσης» δεν έχει πάρει απολύτως κανένα μέτρο όπως η αύξηση του επιδόματος ανεργίας, η καθολική επέκταση σε όλους τους ανέργους, η χρονική του επέκταση. Αντίθετα αφήνει τους άνεργους στη μοίρα τους, ώστε να συνεχίζεται το μοίρασμα της φτώχειας µέσω των προγραμμάτων μισοαπασχόλησης.

 Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους των κλάδων να οργανώσουν με μπροστάρη τα Συνδικάτα τους τον αγώνα για άμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους.

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...