Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Ν. Αττικής : Χαιρετίζουμε τις δυναμικές κινητοποιήσεις των ταξικών συνδικάτων και εργατών της Πάτρας

Δημοσιεύτηκε στις

Χαιρετίζουμε τις δυναμικές κινητοποιήσεις των ταξικών συνδικάτων και εργατών της Πάτρας, που στόχο έχουν να βάλουν φρένο στα Συνέδρια της νοθείας και της παραχάραξης της θέλησης των εργατών. Ο αγώνας τους θα έχει αποτέλεσμα όσο θα δυναμώνει η συμμετοχή των εργατών, όσο μεγαλύτερο κομμάτι της εργατικής τάξης της Πάτρας θα γυρνά την πλάτη στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, που με επικεφαλής την ΠΑΣΚΕ -και τη συνδρομή της αστικής δικαιοσύνης- επιδιώκει να υπονομεύει την πάλη των εργατών, να στηρίζει τις κυβερνητικές και εργοδοτικές επιλογές.

Η στάση των ταξικών συνδικάτων και των εργατών της Πάτρας, ενάντια στην άλωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, αποτελεί παράδειγμα για το πώς οι εργάτες πρέπει να υπερασπίζονται τις συνδικαλιστικές οργανώσεις τους.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε ανάγκη από Συνδικάτα εργοδοτικά. Χρειαζόμαστε συνδικάτα ταξικά προσανατολισμένα, μαχητικά, που να υπερασπίζονται τα συμφέροντά μας και όχι των βιομηχάνων και των τραπεζιτών.

Καλούμε τους τραπεζοϋπάλληλους της Πάτρας να απομονώσουν -με τη δράση και την ψήφο τους- τους μηχανισμούς εργοδοσίας και κυβερνήσεων. Καλούμε όλους τους εργατοϋπάλληλους της Πάτρας να μη κάνουν πίσω. Να δυναμώσουν τον αγώνα των ταξικών συνδικάτων της πόλης τους.

Είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα σας για ένα Εργατικό Κέντρο των εργατών και όχι της εργοδοσίας και των αστικών κυβερνήσεων!

 

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...