Καταγγελία του Συνδικάτου Τροφίμων Ποτών για την δολοφονική επίθεση σε μετανάστη από Φασίστες στο Μενίδι

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ του Κλαδικού Συνδικάτου Εργαζομένων στις εταιρίες Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση και τον τραυματισμό με μαχαίρι που δέχτηκε συνάδελφος μετανάστης εργάτης από το Πακιστάν στο Μενίδι την ώρα που πήγαινε για το μεροκάματο από εγκληματικά φασιστικά ναζιστκά στοιχεία.

Δεν θα επιτρέψουμε το ρατσιστικό, εθνικιστικό και φασιστικό δηλητήριο που χύνουν οι υποστηρικτές της ναζιστικής και φασιστικής ιδεολογίας. Είναι εγκληματίες και δολοφόνοι ακριβώς επειδή είναι ναζιστές και ρατσιστές.

Είναι εχθροί των εργατών, του εργατικού λαϊκού κινήματος, αποτελούν αυτό που εύστοχα λέει το σύνθημα του ταξικού εργατικού κινήματος: Τα τσιράκια των αφεντικών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στα εργοστάσια και στις αποθήκες, στις επιχειρήσεις και στα γραφεία του κλάδου, να απομονώσουν και να καταδικάσουν τους φασίστες, ρατσιστές και ναζιστές, δηλαδή τους εγκληματίες και υπηρέτες των εκμεταλλευτών μας, τους υποστηρικτές του συστήματος που γεννά τη φτώχεια, τον πόλεμο και την πρόσφυγιά.

Απομονώνουμε τους φασίστες, τσακίζουμε το δηλητήριο του εθνικισμού και του ρατσισμού.

Οργανωνόμαστε στο κλαδικό μας συνδικάτο, οργανώνουμε την πάλη μας για κάθε πρόβλημα στους χώρους δουλειάς αξιοποιώντας τη δύναμη του αγώνα και της ταξικής αλληλεγγύης.

Είναι η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε εργοστάσιο, χώρο δουλειάς και γειτονιά».

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: Μακραίνει η λίστα των εργατικών “ατυχημάτων” στα εργασιακά κάτεργα

 Άλλος ένας συνάδελφός μας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από “ατύχημα”...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Συνάδελφοι συναδέλφισσες. Κάτω από την πίεση του συνδικάτου, που από την πρώτη στιγμή ήταν στο...