Καταγγελία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας για την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον της αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης φοιτητών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον της αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης φοιτητών και μαθητών που πραγματοποιήθηκε στις 16/4.

Με εντολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην πρεμούρα της να υπερασπίσει την επιλογή της συμμετοχής της στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, αλλά και να ξεπλύνει τον αμερικανοΝΑΤΟϊκό ιμπεριαλισμό, οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν στην κινητοποίηση, με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματισμούς φοιτητών και 2 συλληφθέντες.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές για να δολοφονούν λαούς, την ίδια στιγμή δείχνει πυγμή απέναντι στο εργατικό και το νεολαιίστικο κίνημα που εναντιώνεται στα σχέδια των ιμπεριαλιστών.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συλληφθέντες και τραυματίες φοιτητές. Καλούμε τους νέους και όλους τους εργαζόμενους να μη σκύψουν το κεφάλι, αλλά να αγωνιστούν για να υπερασπίσουν τη ζωή τους.

Έξω η Ελλάδα από το νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα στη Συρία! Όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα.

 

 

           

 

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...