Καταγγελία του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας για τη Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε στις

 

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Την περασμένη Τρίτη, παραβρέθηκε ο ναζιστής υπόδικος βουλευτής Παναγιώταρος σε φιέστα της πακιστανικής πρεσβείας. Μετά την εκδήλωση, ο Παναγιώταρος επιβεβαίωσε τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος ανέφερε ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν» και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, με κατηγορίες για επιθέσεις…».

Με αφορμή τα κολλητιλίκια της Χρυσής Αυγής και της Πακιστανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όταν πρόκειται για την εκμετάλλευση των εργατών, όλοι μαζί από κοινού, ελληνική κυβέρνηση, ΕΕ, πρεσβείες και ναζιστές βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.

Η ΕΕ από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση, εγκλωβίζει τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες, έτσι ώστε να τους ξεζουμίζει, να τους έχει ως εργατική εφεδρεία όταν αυτή χρειαστεί, να τους αξιοποιεί για να συμπιέζει την τιμή της εργατικής δύναμης.

Οι πρεσβείες και οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν είναι υπεύθυνες, καθώς έχουν οδηγήσει το δικό τους λαό σε ανέχεια και τους έχουν καταδικάσει σε ξεριζωμό από τον τόπο τους, υπηρετώντας τους σχεδιασμούς της δικής τους αστικής τάξης. Από κοντά και οι διάφορες ΜΚΟ που σαν αρπακτικά και διακινητές ταυτόχρονα, εκμεταλλεύονται τον πόνο του κάθε ξεριζωμένου, για να εισπράττουν παχυλές επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα κάνοντας τη δουλειά του προωθητή για τους μετανάστες στις χώρες της ΕΕ.

Και φτάνουμε στους ναζιστές, οι οποίοι αν και βρίζουν, κυνηγάνε, ξυλοκοπούν και δολοφονούν μετανάστες εργάτες, μια χαρά τα βρίσκουν με τον πρέσβη και συναγελάζονται μαζί του σε εκδηλώσεις.

Τελικά δεν τους χωρίζουν οι «εθνικές» διαφορές, όπως ισχυρίζονται, αλλά οι ταξικές! Οι φασίστες είναι στην υπηρεσία του κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης. Αντίπαλο έχουν την εργατική τάξη στο σύνολο της, άσχετα από καταγωγή. Τέτοιες κινήσεις προσπαθούν να χτίσουν ένα πιο ήπιο προφίλ, που θα εξυπηρετεί καλύτερα το κεφάλαιο.

Συνάδελφοι, απομονώστε τα μαντρόσκυλα των αφεντικών που σπέρνουν τη μισαλλοδοξία και χύνουν δηλητήριο για το εργατικό κίνημα και τις εργατικές διεκδικήσεις.

Στον αγώνα και στην αλληλεγγύη των εργατών βρίσκονται οι λύσεις!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

1η Μάη απεργούμε! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!  Όλοι στην συγκέντρωση στις 10:30π.μ στο Πασαλιμάνι!  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο...

Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά: Όλοι στην Απεργία 1η Μάη

1 ΜΑΗ ΔΕΝ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Δελτίο Τύπου για τη συγκέντρωση και τη πορεία ειρήνης

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου με επιτυχία η δράση της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου στα...