Καταγγελία του Επιχειρησιακού Σωματείου 360 Connect για την τρομοκρατική στάση της εργοδοσίας στην VODAFONE

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Δ.Σ του επιχειρησιακού Σωματείου στην 360 Connect, χαιρετίζει τους συναδέλφους μας που έκαναν το βήμα και συμμετείχαν στην Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία, κόντρα στην συντονισμένη επίθεση συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και εργοδοσίας.

 Το Δ.Σ του Σωματείου καταδικάζει – καταγγέλει την προσπάθεια της εργοδοσίας να σπάσει την απεργιακή περιφρούρηση στο κτίριο των Πετραλώνων και συγκεκριμένα από τον Διευθυντή του Τμήματος Προσωπικού για τους εργαζόμενους στην 360Connect, Θοδωρή Νευροκοπλή, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης δεν δίστασε οδηγώντας την μηχανή του, στην είσοδο του γκαραζ στην Λεωφόρο Πειραιώς να σπάσει το μπλόκο των απεργών και της περιφρούρησης, τραυματίζοντας απεργό.

 Η εργοδοσία αυτό που φοβάται είναι την συσπείρωση των εργαζομένων, με αιτήματα και στόχους πάλης για την ανάκτηση των απωλειών που έχουμε τα τελευταία χρόνια, γιατί η δική μας δύναμη είναι ο δικός τους φόβος, γιατί η δική μας εργατική δύναμη παράγει τον δικό τους πλούτο.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μετά από το κάλεσμα του κλαδικού Συνδικάτου μας, ΣΕΤΗΠ, καλεί όλα τα σωματεία του κλάδου αλλά και γενικότερα να πάρουν θέση καταγγέλοντας την τρομοκρατική στάση της εργοδοσίας της Vodafone και να συμμετέχουν δυναμικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 15/12/2016 στις 11.00 στην Επιθεώρηση Εργασίας στον Πειραιά όπου έχει οριστεί η τριμερής εργατική διαφορά.

 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Των εργατών η πάλη θα τη σπάσει

Δυναμώνουμε τον αγώνα!

Ο φόβος τους είναι η δύναμή μας!

Η συμμετοχή μας στα σωματεία μας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...