Καταγγελία της Ομοσπονδίας Φαρμάκου για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Για άλλη μια φορά η ΓΣΕΕ προκαλεί με τη στάση της τους εργαζόμενους που δήθεν «εκπροσωπεί».

 Αποφάσισε τη διεξαγωγή ενός ακόμα Συνεδρίου της μακριά από τους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, μακριά από τους χώρους παραγωγής και τις επιχειρήσεις, όπου η εργοδοτική και κυβερνητική επίθεση οξύνονται. Όσο το δυνατό πιο μακριά από την καρδιά του εργατικού κινήματος!

 Αυτή την τακτική ακολουθούν εδώ και χρόνια. Φέτος διάλεξαν τη Ρόδο, για να στείλουν τους «αντιπροσώπους» των εργαζόμενων για συνδικαλιστικό τουρισμό, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται στη λογική «της ευημερίας της εργατικής τάξης δια των αντιπροσώπων της»!

 Η Ομοσπονδία μας, όμως, όπως και άλλες ταξικές Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ενάντια σε τέτοιες λογικές και μεθόδους και τις καταγγέλλουμε απερίφραστα.

 Ενημερώνουμε, παράλληλα, όλους τους συναδέλφους με τους οποίους δίνουμε καθημερινά μάχες μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς, απέναντι στους αντεργατικούς εργοδοτικούς και κυβερνητικούς σχεδιασμούς, σε σύγκρουση με τα συμφέροντά τους, για τα δικαιώματα, τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζόμενων.

 Τους καλούμε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να πετάξουν από το σβέρκο τους όλους αυτούς τους «συνδικαλιστές» – εργατοπατέρες, που με κάθε τρόπο αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζόμενων.

 

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...