Καταγγελία της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ε.Λ.Ε.Π.Α  καταγγέλλει την κυβέρνηση που έδωσε εντολή στα ΜΑΤ και επιτέθηκαν απρόκλητα, με βίαιο τρόπο και με ρήψη χημικών, στην διαμαρτυρία που πραγματοποιούσαν σωματεία και λαϊκές επιτροπές για την ακύρωση πλειστηριασμού την Τετάρτη 28/2.

Η Κυβέρνηση για να δείξει πόσο καλό παιδί είναι και πόσο καλά κάνει τη δουλειά της για λογαριασμό των τραπεζιτών και της Ε.Ε. δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και βία. Δεν Θέλει καμία αντίδραση και από κανέναν την ώρα που ξεσπιτώνει τον κάθε φτωχό που πήρε ένα σπίτι για να βάλει μέσα την οικογένειά του.

Καλούμε τους συναδέλφους να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, να έρθουν σε επαφή με το σωματείο μας σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα ή γνωρίζουν κάποιον που είναι σε τέτοια κατάσταση.  Επίσης ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ συγκρότησε Επιτροπή για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς όπου κάθε σωματείο, εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος μπορεί να απευθυνθεί για την παροχή συμβουλών που είναι απαραίτητες, κύρια όμως για την οργάνωση της πάλης και το συντονισμό.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Πραγματοποιήθηκε η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Παρα την προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να επικρατήσει σιγή ιχθύος, η Εργατική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου...

Αγωνιστική Ενότητα ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ: Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας!

Χαιρετίζουμε τους απεργούς εργαζόμενους της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, που έδωσαν άλλη μια φορά τη μάχη...

Συνδικάτο Τύπου – Χάρτου: Καταγγελία για δύο απολύσεις συναδέλφων

Το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου καταγγέλλει δύο απολύσεις συναδέλφων που έγιναν σήμερα 30 Απρίλη...