Καταγγελία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για την αποφυλάκιση του χρυσαυγίτη δολοφόνου Ρουπακιά

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει  την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου, στελέχους της Χρυσής Αυγής,  Γιώργου Ρουπακιά,  που αποτελεί πρόκληση όχι μόνο για τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής αλλά για όλο τον λαό, όλους τους εργαζόμενους.

Οι ευθύνες τόσο  της συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και των προηγούμενων είναι τεράστιες γιατί ολιγώρησαν στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Απαιτούμε να προχωρήσει άμεσα η δίκη με την εξασφάλιση των ανάλογων προϋποθέσεων για τη γρήγορη διεξαγωγή της, κάτι που μόνο η κυβέρνηση μπορεί να το διασφαλίσει.

Καλούμε τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς να μην δείξουν καμία ανοχή  απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί δύναμη του συστήματος, μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος. Είναι επικίνδυνοι γιατί είναι ναζιστές.

 Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, έχουμε χρέος να απομονώσουμε την ναζιστική Χρυσή Αυγή οπουδήποτε και αν εμφανίζεται, ιδιαίτερα στους χώρους δουλειάς. 

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...