Καταγγελία Συνδικάτου Μετάλλου για Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Τις νύχτες κυνηγάνε, ξυλοκοπούν και δολοφονούν μεροκαματιάρηδες μετανάστες, διωγμένους από τη φτώχεια και τους πολέμους. Και το πρωί χαριεντίζονται με τους εκπροσώπους των Κυβερνήσεων που ευθύνονται, για το διωγμό τους.

Στους φασίστες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αναφερόμαστε, με αφορμή τις πρόσφατες συναντήσεις τους με τον Πρέσβη του Πακιστάν. Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά μια ακόμα επιβεβαίωση ότι οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τα αφεντικά και τα επιτελεία τους, σε αντίθεση με την εργατική τάξη και τη φτωχολογιά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «pakistantoday.com.pk», ο Ν. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πακιστανό πρέσβη, για να λύσουνε παρεξηγήσεις συνάντηση για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Δεν είναι όμως μόνο η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Προχτές έγινε γνωστή και η συμμετοχή του φασίστα υπόδικου βουλευτή Ηλ. Παναγιώταρου σε γιορτή της Πακιστανικής Πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του Πρέσβη. Ο εκπρόσωπος του Πακιστανικού κράτους δηλώνει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν» και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, με κατηγορίες για επιθέσεις…».

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι οι φασίστες, ως μαντρόσκυλα του Κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Την ίδια ώρα ξαναβγήκαν παγανιά τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, αυτός ο περιπλανώμενος, θλιβερός θίασος, του δουλεμπορικού της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα ( συνοδευόμενοι όπως πάντα από τους γνωστούς άγνωστους φουσκωτούς ), λυσσασμένοι από μίσος για το κατόρθωμα των εργαζομένων στην Ζώνη να έχουν Κλαδική Συλλογική Σύμβαση μετά από πολλά χρόνια και κόντρα στο ρεύμα των μνημονίων και όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ .

Μια Σύμβαση αποτέλεσμα του εννιάμηνου πολύμορφου αγώνα των χιλιάδων συναδέλφων. Μια Σύμβαση που προβλέπει μεγάλες αυξήσεις για την τεράστια πλειοψηφία του Κλάδου σε σχέση με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Δεν μας εκπλήσσει που συκοφαντούν τον αγώνα μας και πιάνουν στο βρωμόστομά τους, τα στελέχη μας, που πρωτοστατούν σε κάθε μικρή ή μεγάλη μάχη των εργαζομένων για να καλυτερεύσει η ζωή μας. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι φασίστες μισούν καθετί που έχει να κάνει με οργάνωση και αγώνα των εργαζόμενων για συγκροτημένα δικαιώματα. Είναι γνωστό σε όλους πως στόχος τους είναι να σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό στις γραμμές των εργαζομένων για να μπορούν να μας πατάνε στο λαιμό οι εργοδότες.

Υποκρίνονται ότι νοιάζονται δήθεν για το τι Σύμβαση υπογράφουμε , αυτοί που έκαναν τα πάντα για να εμποδίσουν την υπογραφή Σύμβασης. Αυτοί που μόλις πριν από λίγες μέρες τραμπούκιζαν συναδέλφους σε δουλειά στο Πέραμα για να μην ζητήσουν τα λεφτά ( των μειώσεων 15% άραγε;) που με παρέμβασή του διεκδικούσε το Συνδικάτο μας.

Όσο για την πονηρή διασύνδεση του Συνδικάτου μας με την επίθεση που δέχτηκαν στα γραφεία του δουλεμπορικού τους, ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι και όλοι οι συνάδελφοι ότι ποτέ το Συνδικάτο μας δεν επέλεξε τέτοιες μορφές δράσης. Αντίθετα πάντα το ταξικό κίνημα δίνει τις μάχες του στους χώρους δουλειάς, με μαζικές κινηματικές διαδικασίες, επώνυμα, ανοικτά. Εκεί που ζει και αναπνέει η εργατική τάξη, εκεί που οι ίδιοι οι συνάδελφοι έχουν απομονώσει τους φασίστες.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...