Ένωση Λογιστών Αθήνας, Παράρτημα Λογιστών Πειραιά : Καταγγελία ενάντια στην απόλυση πρωτοπόρου συνδικαλιστή

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,

Καταγγέλλουμε την πολυεθνική εταιρεία Πληροφορικής COMΜSQUΑRE για την παράνομη απόλυση του γραμματέα του Συνδικάτου Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής. Πριν καν η Συγκυβέρνηση περάσει το νόμο για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα, η εν λόγω εταιρεία απολύει πρωτοπόρο συνδικαλιστή – εργαζόμενο.

Εμείς ως ταξικό σωματείο που συσπειρωνόμαστε στο ΠΑΜΕ, παλεύουμε ενάντια σε κάθε απόλυση με τη δικαιολογίαότι «το όραμα της επιχείρησης δεν ταιριάζει με τη δουλειά του» συναδέλφου. Το ξέρουμε! Εμείς και οι πολυεθνικές έχουμε διαφορετικά οράματα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Να δώσουμε μάχη μαζί με το ΣΕΤΗΠ και όλες τις ταξικές δυνάμεις να μην περάσει η απόλυση. Κανένας μόνος του. Στην επίθεση που δέχεται η τάξη μας, απαντάμε με μαζικά, ταξικά συνδικάτα. Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 27/10, στην επιθεώρηση Εργασίας Αγίας Παρασκευής στις 11.00 το πρωί.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας