Καθολική συμμετοχή εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις επιχειρήσεις της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας σε όλη την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις

 

Με καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Αιτωλοακαρνανίας ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η Ομοσπονδία μας στις 21 Μαΐου 2015, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα. Βήματα στην οργάνωση έγιναν και σε εγκαταστάσεις που υπάρχουν και σε άλλα σημεία πανελλαδικά. Στο δρόμο της οργάνωση βρίσκεται η ελπίδα για να μπορέσουν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους οι συνάδελφοι. Αυτός είναι ο μόνος ελπιδοφόρος δρόμος για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, όπως και για όλη την εργατική τάξη και το λαό.
Το επόμενο διάστημα είναι χρήσιμο να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια απέναντι στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας. Η Ομοσπονδία μας θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να έχει επιτυχία αυτός ο αγώνας.

Παράλληλα είναι ανάγκη να οργανωθούμε απέναντι στα συνολικά σχέδια
της εργοδοσίας, του κράτους της και των μηχανισμών τους.
Η νέα αντεργατική – αντιλαϊκή επίθεση είναι ήδη σχεδιασμένη.

Καλούμε τους συναδέλφους στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες να δώσουν δυναμικό παρόν στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα στις 11 Ιούνη καταδικάζοντας την κατάσταση που βιώνουν και συμβάλλοντας στην ενιαία απάντηση όλων των εργαζομένων και του λαού.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας