Κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ στα συνδικάτα της Ευρώπης

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί  τα συνδικάτα της Ευρώπης να πραγματοποιήσουν  αγωνιστικές δραστηριότητες  με διάφορες μορφές  για να  καταγγείλουμε  τις   δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι στρατιωτικές αυτές επιθέσεις του Ισραήλ υπηρετούν τα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και σχετίζονται με την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών για επέμβαση σε βάρος της Συρίας και του Ιράν.

Να απαιτήσουμε 

1.Από τις κυβερνήσεις της Ευρώπης να σταματήσουν τις  στρατιωτικές  συνεργασίες τους με το Ισραήλ.

2.Την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, επιστροφή των προσφύγων, άμεσος τερματισμός της ισραηλινής κατοχής, τερματισμός του εποικισμού και αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, κατεδάφιση του διαχωριστικού τείχους  και να σταματήσει ο αποκλεισμός  των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Είμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης  που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους ανθρακωρύχους της Σόμα στην Τουρκία

Αδέλφια, Με βαθιά θλίψη και οργή μάθαμε για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα ορυχεία της...

Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 19.30 στο Σύνταγμα

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ...

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα! Να τους...