Κάλεσμα της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) στο συλλαλητήριο, που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στις 21 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καλεί τα Σωματεία-μέλη της καθώς επίσης και όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο των Εμφιαλωμένων Ποτών και των Τυποποιημένων Τροφίμων να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στις 21 Φλεβάρη.

Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική της σκληρής λιτότητας, ενάντια στα νέα μέτρα που απεργάζεται η κυβέρνηση με τους διεθνείς τοκογλύφους, κάτω από την ένοχη σιωπή των κομμάτων που ψήφισαν τα «Μνημόνια» και των εκπροσώπων του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Να μην τους αφήσουμε να καταργήσουν και τα τελευταία εργατικά δικαιώματα, να μην τους αφήσουμε να περάσουν τους εκβιασμούς και τις απειλές, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να αυξάνουν τα κέρδη τους. Συσπειρωνόμαστε γύρω από τα Σωματεία και την Ομοσπονδία και όλοι μαζί δυναμώνουμε τη φωνή αντίστασης, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία και στη ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, για αξιοπρεπή διαβίωση για εμάς και τα παιδιά μας.

ΟΛΟΙ στα κατατόπους Συλλαλητήρια

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...