Η Aili Labanino, η οποία είναι κόρη ενός από τους 5 Κουβανούς Πατριώτες πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του ΠΑΜΕ, της Aili Labanino, η οποία είναι κόρη ενός από τους 5 Κουβανούς Πατριώτες που είναι φυλακισμένοι εδώ και 15 χρόνια στις ΗΠΑ.

Η Aili Labanino, μας ενημέρωσε για τους λόγους της σύλληψης των 5 Κουβανών. Μας πληροφόρησε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δωροδόκησε με 1.000.000 δολάρια δημοσιογράφους για διασπορά ψεύτικων ειδήσεων σε βάρος των 5 Πατριωτών.

Η Aili Labanino, είπε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει εκφραστεί ένα τεράστιο κύμα αλληλεγγύης στους 5, από οργανώσεις και προσωπικότητες σε όλον τον κόσμο, το οποίο δεν προβάλλεται από τα ΜΜΕ και μόνο με την διεθνή αλληλεγγύη τελικά θα απελευθερωθούν.

Εκ μέρους της ΕΓ του ΠΑΜΕ ο σδ. Δήμος Κουμούρης πληροφόρησε την Aili Labanino, για τους αγώνες του ΠΑΜΕ για την απελευθέρωση των 5 Πατριωτών και για την υπεράσπιση της σοσιαλιστικής επανάστασης της Κούβας. Επίσης την ενημέρωσε ότι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 6 Νοέμβρη θα υπάρξει ψήφισμα αλληλεγγύης στους 5 Κουβανούς.

Την κόρη του Κουβανού Πατριώτη, συνόδευε ο Πρέσβης της Κούβας και στην συνάντηση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΣΟ με επικεφαλής τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέας της, Βαλεντίν Πάτσο.

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Μήνυμα ΠΕΟ με την ευκαιρία της 25ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΜΕ

Προς Γραμματεία ΠΑΜΕ Αγαπητοί σύντροφοι Εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ μεταφέρω προς όλα τα...

Ψήφισμα ενάντια στη δίωξη του Γ.Γ. του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας

 Να παύσει η δίωξη κατά του Γενικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Nord CGT, Γαλλίας  Αγωνιζόμαστε για ειρήνη...

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ στη Βραζιλία(ΦΩΤΟ)

Στη Βραζιλία στις 1 και 2 Μάρτη συνεδριάζει το Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ για...