Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις στις 17 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών να συμμετέχουν αγωνιστικά και μαζικά στις συγκεντρώσεις των συλλαλητηρίων που διοργανώνουν τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες την Δευτέρα 17 Οκτώβρη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου στις 6.30 το απόγευμα.

Αγωνιζόμαστε – Διεκδικούμε, να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι, να επανέλθουν οι ελεύθερες διαπραγματεύσεις και η υποχρεωτικότητα των συλλογικών συμβάσεων, να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και οι κοινωνικές παροχές, για ένα πραγματικό κράτος πρόνοιας.

Όλοι ενωμένοι στον αγώνα ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και την κοινωνική βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν.

 

 

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Άμεσα μέτρα πρόληψης στους χώρους δουλειάς

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Κανείς ναυτεργάτης του πλοίου Άγιος Νεκτάριος Αίγινας χωρίς δουλειά

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι ο αχαλίνωτος ανταγωνισμός των ναυτιλιακών εταιρειών για τη...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη...