Η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου καταδικάζει τις δικαστικές διώξεις σε βάρος του Συνδικάτου μετάλλου Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΠΕΣ/ΝΑΤ) καταδικάζει τις δικαστικές διώξεις σε βάρος του Συνδικάτου μετάλλου Πειραιά και συμπαραστέκεται στους διωκόμενους συναδέλφους.

Πρόκειται για μια βρώμικη βιομηχανία διώξεων σε βάρος συνδικαλιστών του Συνδικάτου Μετάλλου που στήθηκε από μηχανισμούς της εργοδοσίας στο ΒΙΠΑΣ (Βιοτεχνικό πάρκο Σχιστού), για να τρομοκρατήσουν το Συνδικάτο και γενικότερα τους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι και αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Ποινικοποιούν την συνδικαλιστική δράση και τους αγώνες των εργαζομένων κάνοντας πλάτες στους εργολάβους και τους εφοπλιστές για να επιβάλουν εργασιακό μεσαίωνα και να μετατραπεί όλη η περιοχή του Πειραιά σε Ειδική Οικονομική Ζώνη.

Μεταλλεργάτες συνδικαλιστές σέρνονται συστηματικά σε δίκες με κατασκευασμένα κατηγορητήρια, με ιδιαίτερη ένταση το τελευταίο δίχρονο στην προσπάθεια του αστικού κράτους, ανεξάρτητα από το ποια κυβέρνηση το διαχειρίζεται, να κάμψει τους αγώνες των εργαζομένων και να τους δώσει βορά χωρίς κανένα δικαίωμα στους εργοδότες.

Οι Συνταξιούχοι έχουμε νιώσει στο πετσί μας την κρατική βία και τρομοκρατία και διαμηνύουμε ότι δεν θα περάσει.

Απαιτούμε την παύση των διώξεων των συνδικαλιστών του μετάλλου και όλων συνδικαλιστών που διώκονται.

 

Η Διοίκηση τις ΠΕΣ/ΝΑΤ

 

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας για την έκρηξη στη Motor Oil ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν συνδικάτα έξω από το υπ.Εργασίας για την έκρηξη στη Motor Oil....

Φωτογραφίες από τη συνάντηση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας με τους επικεφαλής των Κλαδικών Οργανώσεων και των Περιφερειακών της Γραφείων στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκονται δεκάδες συνδικαλιστές από μια σειρά χώρες όλου του κόσμου, συμμετέχοντας στις εργασίες...

Για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε χτες 17 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ. Στη συνεδρίαση οι δυνάμεις της...