Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καταγγέλλει την καταστολή και τον αυταρχισμό απέναντι στους αγωνιζόμενους συμβασιούχους των Δήμων.

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει την καταστολή και τον αυταρχισμό Κυβέρνησης, Δημάρχων και Κρατικού Μηχανισμού, με τη συμβολή και της Δικαιοσύνης, απέναντι στους αγωνιζόμενους συμβασιούχους των Δήμων.

 Στο Πολύκαστρο Κιλκίς, στο Δήμο Αλεξάνδρειας Νομού Ημαθίας, στη Χίο και αλλού βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις εισαγγελέων για να σπάσουν τις καταλήψεις των εργαζόμενων.

 Οι συμβασιούχοι στους Δήμους δίνουν ένα δίκαιο αγώνα για το δικαίωμα στη δουλειά, έναν αγώνα επιβίωσης ενάντια στις 10.000 απολύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

 Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να βρουν αλληλέγγυους όλους τους εργαζόμενους. Η πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη συνδικαλιστική οργάνωση και στην απεργία, η πάλη ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση μαζί με την ΕΕ και τους λοιπούς «θεσμούς» για λογαριασμό των αφεντικών και της πλουτοκρατίας, είναι υπόθεση όλων των εργαζόμενων σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς.

 Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους συμβασιούχους των Δήμων.

 

Η καταστολή και ο αυταρχισμός δε θα περάσουν!

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...