Η Ομοσπονδία Φαρμάκου καλεί σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στις 14 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί Σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους του κλάδου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και να στηρίξουν με τη μαζική και αγωνιστική συμμετοχή τους το συλλαλητήριο της μικρομεσαίας αγροτιάς, την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη 1.30μ.μ. στην πλατεία Βάθη.

Κυβέρνηση – ΕΕ – μονοπώλια είναι στην ίδια πλευρά και σχεδιάζουν, αποφασίζουν, εφαρμόζουν πολιτικές σε βάρος όλων των λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενων, βιοπαλαιστών και φτωχών αγροτών. Για να εξασφαλίσουν την εκμετάλλευση του μόχθου μας και την απομύζηση του πλούτου που όλοι εμείς παράγουμε.Είναι οι κοινοί μας αντίπαλοι. Γι αυτό πρέπει να μας βρουν απέναντί τους, σε κοινό αγώνα.

Αγώνα που να ανοίγει, ταυτόχρονα, την προοπτική ενός διαφορετικού τρόπου οργάνωσης της παραγωγής και ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της αγροτικής, με κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων : Άλλος ένας εργάτης έχασε τη ζωή του

Νέο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε οικοδομή στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να χάσει...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Αττικής:  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη

 Το συνδικάτο καθαριστριών αττικής και περιχώρων  Καταγγέλλει την εταιρεία ifs ηπειρωτική για συνδικαλιστική δίωξη εις...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα

Ο λόγος για το κατ’ ευφημισμόν Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΚΠΕΦ). Την ώρα...