Η Ομοσπονδία Φαρμάκου εκφράζει την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΦΣΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό και για ακόμα μια φορά καταγγέλλει την κλιμάκωση της ισραηλινής βίας σε βάρος του. Παραβιάζοντας τα θεμελιώδη δικαιώματα, επέβαλλε περιορισμούς στην πρόσβαση στο τέμενος Αλ – Άκσα, στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, προφασιζόμενη τη λήψη μέτρων ασφαλείας,συνοδεύοντας αυτή την κίνηση με νέα άγρια καταστολή και νέα θύματα Παλαιστινίων από τα πυρά του ισραηλινού στρατού.

Οι νέοι περιορισμοί και η καταστολή του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων αποτελούν νέα βάρβαρη παραβίαση ακόμη και των στοιχειωδών δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού και σκοπό έχει την αλλαγή καθεστώτος σε ιστορικούς – θρησκευτικούς χώρους. Την ίδια ώρα συνεχίζει την προκλητική οικοδόμηση νέων εποικισμών στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης.

Οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιούνται με την στήριξη των ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ενώ ταυτόχρονα συνυπάρχουν οι τεράστιες ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εμβαθύνουν τη συνεργασία με το Ισραήλ σε πολιτικό-οικονομικό αλλά και στρατιωτικό επίπεδο. Η «δίκαιη ανάπτυξη» της Κυβέρνησης του Τσίπρα είναι βαμμένη στο αίμα των εργασιακών-λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά και των λαών-θύματα του ιμπεριαλισμού.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να καταγγείλουν την νέα επιθετικότητα του Ισραήλ. Να βοηθήσουν να εκφραστεί πολύμορφα η Αλληλεγγύη του Ελληνικού λαού προς τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό. Να εκφραστεί η αντίθεση του Ελληνικού Λαού στα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: 9 Γενάρη πρόσκληση για αιμοδοσία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2026 από 9.00 πμ έως 14.00 μμ Στα Γραφεία του Συλλόγου...

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής: Για την επίθεση Ουκρανικού drone σε δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Κρήτης

Μεγάλη  ανησυχία μας προκαλεί  η ανακοίνωση των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας (SBU), ότι για πρώτη...

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Κάτω τα χέρια από το απεργιακό δικαίωμα στη ΔΕΠΑ Εμπορίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Η απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα του δικαστηρίου, που απέρριψε ως απαράδεκτη την αγωγή...