Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα Γιάννενα

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα Γιάννενα απέναντι σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους που περιφρουρούσαν το δικαίωμα τους να μπορούν να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η μεγαλοεργοδοσία των supermarkets «MARKETIN».

Η μεγαλοεργοδοσία, με τις πλάτες της κυβέρνησης, αξιώνει και πετυχαίνει να χτυπιούνται εργάτες που παλεύουν για τα αυτονόητα ακόμα και να συλλαμβάνονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! ώστε να «συμμορφωθούν» και να σταματήσουν τον αγώνα.

Δεν θα τους περάσει! Όσα σχέδια κι αν κάνουν, όσους εκβιασμούς και τρομοκρατία κι αν χρησιμοποιήσουν, οι εργάτες δεν θα υποχωρήσουν. Με την πάλη τους θα βγουν νικητές.

Απαιτούμε άμεσα:

Οι δυνάμεις καταστολής να απελευθερώσουν το συνάδελφο Νίκο Έξαρχο, Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και τους άλλους συνδικαλιστές και εργαζόμενους που έχουν συλλάβει για να κάνουν το χατίρι των αφεντικών των supermarkets «MARKETIN».

 

Για τη Διοίκηση

Περισσότερα

Σωματεία Δήμων Περάματος – Ελευσίνας: Κάλεσμα σε κοινή δράση ενάντια στην αναδρομική περικοπή του μισθού

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ...

Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Αττικής: Η ανακοίνωση ίδρυσης Σωματείου, στο έργο του Ελληνικού, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία

Σφίγγουμε το χέρι ξεχωριστά σε κάθε ένα από τους 27 ιδρυτές του σωματείου. Η ανακοίνωση...

Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Αττικής: Νίκη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Χαιρετίζουμε τη δυναμική αποφασιστική στάση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που αποτυπώνεται και στην κλιμάκωση...